Hirdetnél Reddit-en? Ismerd meg kicsit jobban a működését!

Napi 52 millió aktív felhasználójával a Reddit egy olyan platform, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagynunk.

Egyedülálló kultúrájának és sajátos felhasználói bázisának köszönhetően az emberek özönlenek a webhelyre, hogy tartalmakat osszanak meg és kapcsolatba lépjenek másokkal. A felhasználók fel- vagy leszavazhatják a bejegyzéseket, ezután a legfelkapottabbak az oldal tetejére kerülnek.

Reddit Hirdetések

Ami a platformon történő hirdetést illeti, a Reddit megkönnyíti, hogy hirdetésünket a megfelelő közönség elé juttassa, köszönhetően a közönségcélzás hatékony beállításainak.

Mivel a Reddit a niche közösségekre (más néven subredditekre) összpontosít, szűkíthetjük, hogy ki látja a hirdetéseinket. Ha a megfelelő emberek látnak egy minőségi hirdetést, az hatékonyabban növeli a forgalmat, a konverziókat és a nyereséget.

Reddit-hirdetési fiók beállítása

Ahhoz, hogy hirdetéseket kezdjünk el megjeleníteni a Redditen, létre kell hoznunk egy hirdetési fiókot. Ez a folyamat roppant egyszerű.

Ha már rendelkezünk Reddit fiókkal csak be kell jelentkeznünk az ads.reddit.com-ra. Ha még nem ismerjük a Redditet, vagy külön fiókot szeretnénk létrehozni a hirdetésekhez, regisztrálnunk kell a fenti oldalon.

Hirdetés létrehozásakor az alábbi kampánycélok közül választhatunk:

Márkaismertség és elérés

Forgalom

Konverziók

Videómegtekintések

Alkalmazástelepítések

Fontos, hogy ismerjük a célunkat, így tudjuk kiválasztani a megfelelő hirdetéstípust. A Reddit lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szöveges, videós, link- és galéria-/galéria formátumú hirdetéseket jelenítsenek meg.

A márkaismertség és elérés érdekében bármilyen típusú hirdetés jól működhet. Ha növelni szeretnénk a forgalmat vagy a konverziókat, válasszunk videós, illetve képes, esetleg galéria hirdetést.

Akármilyen hirdetést is tervezünk, a legfontosabb, hogy fedezzük fel minél jobban a platformot és ismerjük meg a kultúráját.

Forrás: https://www.socialmediaexaminer.com

Megosztás

További bejegyzések