Oszd meg Snapchaten mit vásároltál eBayen

A Snapchat legújabb fejlesztése az eBay-el, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák eBay-listáikat az alkalmazáson belül.

Szeretnéd megosztani a világgal mi az, amit kinéztél magadnak, vagy mi az, amit megvásároltál? Akkor ennek a hírnek most örülni fogsz. A Snapchat és eBay legújabb fejlesztésében lehetőséged nyílik erre.


És hogy mi ennek a menete? Nagyon egyszerű! Ha megtekintesz egy elemet eBayen, nincs más dolgod, mint a megosztásnál a Snapchat matricáca kattintani és már mehet is ki Snapként vagy Storyként az adott termék.


A Snapchat elmondanása szerint világszerte több mint 142 millió ember vásárol eBayen. Az új fejlesztés segíthet a felhasználóknak abban, hogy könnyebben rátaláljanak különböző termékekre. Lehet, hogy az ismerősöd több hónapja keresi azt a táskát, amit te éppen megvásároltál és megosztottál.


Eladóként szintén hatékonyabban értékesítheted és népszerűsítheted termékeidet, mint egy ingyen reklám, azonban csak a Snapchat-es kapcsolatokra korlátozódik.


A felhasználókat egyre jobban érdeklik ismerőseik, barátaik véleménye, ha vásárlásról van szó. Gondoljunk csak bele, biztosan velünk is előfordult már, hogy mielőtt megvettünk valamit elküldtük a családnak, barátoknak, vagy éppen már miután megvásároltuk, eldicsekedtünk vele mindenkinek. Ez az új funkció ennek egy igazán egyszerű módját kínálja.


Próbáld ki Te is!

Forrás:
https://www.socialmediatoday.com/news/snapchat-launches-new-option-to-display-ebay-listings-in-snaps/624110/

Megosztás

További bejegyzések