Rólunk

Digitális nyelven beszélünk

Teljes körű digitális ügynökség

A We Talk Digital egy teljes körű szolgáltatást nyújtó digitális marketing ügynökség. Széles körű szolgáltatást nyújtunk minden iparág ügyfeleinek.

Digitális marketing szolgáltatásaink számos online marketing taktikához kapcsolódó tanácsadási és irányítási lehetőségeket tartalmaznak, ideértve a keresőmotor-optimalizálást (SEO), a kattintásonkénti fizetést (PPC), hirdetési
kampánymenedzsmentet, online marketing stratégia alkotást, versenytárselemzést, social média marketinget, konverziós arány optimalizálást (CRO)
és még sok egyéb területet.

Emellett szakértői web-tervezési és fejlesztési szolgáltatásokat kínálunk mind az e-kereskedelmi, mind a B2B vállalatok, vállalkozások számára. 

Eredményességre vagyunk hangolva

Egy menedzsernek, cégvezetőnek naponta több a vállalkozását érintő, bevételt növelő döntést kell hoznia.Egy cég fejlesztése, fellendítése nem kis feladat és felelősség.

Mi segítünk Önnek. Csökkentse minimálisra üzleti kockázatát!

Önnel közösen meghatározzuk a célokat, mi az, ami fontos az ügyfelei számára.
A tanácsadás személyre szabott, hiszen a digitalizáció minden vállalkozás esetében más megvalósítást igényel.

Ön is úgy érzi, hogy eljött az idő szakértő segítségével újabb utakat, lehetőségeket is felfedezni az online világban? Akkor keressen minket  bátran, hogy együtt érjük el a kitűzött a célokat!

Módszereink

Számunkra az első az ügyfél!

Real time riportok

Ügyfeleink real time követhetik nyomon teljesítmény-riportunkat, melyből kiderül, hogyan számszerűsíthető a munkánk.

Minden ügyfeleink kezében

Nem csinálunk foglyot Ügyfeleink hirdetési fiókjaiból, kezelőfiókokkal dolgozunk. Munkánk nélkülözhetetlenségében hiszünk.

Konverziós dizájn

Ügyfeleinkkel együttműködve alakítjuk ki a konverzió­opti­malizált felületeket, melyek gyorsan, egyszerűen és hatékonyan ösztönzik az értékesítéseket

Adatvezérelt optimalizálás

Auditáljuk a meglévő adatforrásokat és az üzleti célok ismeretében értel­mez­zük őket, majd megtervezzük hasznosításukat.

Folyamatos mérés

Minden interakciót részletesen nyomon követünk, feltárjuk az összefüggéseket, és meg­ha­tár­ozzuk a növekedési le­he­tő­ségeket

Az eredmény a legfontosabb

Ügyfeleink költésének megtérülését tekintjük legfontosabb feladatunknak, így minden kampányunknak ez az alappillére

Minőségi forgalom és konverzió

A folyamatos adatelemzések segítségével pontosan tudjuk mérni melyik látogató hoz hasznot, így a költségeket is ennek megfelelően allokáljuk

A/B tesztek és kreatívok

Több féle hirdetést teszteltünk végig, így meghatározva a legeredményesebb kreatívok,  contentek hirdetési erejét.

Konkurencia elemzés

Számos eszközzel ta­nul­má­nyozzuk ügyfeleink piacát és versenytársait, így azonnal tudunk reagálni minden a vállalkozásban érintett változásra.

Jól bevált marketing stratégiák

Kampányaink közép- és hosszú­távú sikeréhez el­en­ged­hetetlenek a kipróbált stra­tégiáink, amelyek korábban már komoly hasznot hoztak.

Referenciáink

Akik hisznek Bennünk