Változik a Facebook

A Facebook teljesen újra gondolja hírcsatornáját.

A Facebook teljesen újra gondolja hírcsatornáját.

A The Verge szerint a Meta, Facebookért felelős vezetője, Tom Alison előrukkolt egy tervvel, ugyanis nem titok, jelenleg a Facebook és az Instagram legnagyobb konkurenciája a TikTok.


A cél, hogy visszacsábítsák a fiatalokat


A jövőben több újdonsággal is találkozhatunk majd a Facebookon belül. Az egyik ilyen , hogy feltűnnek majd olyan új tartalmak, amiknek semmi köze az ismerőseink vagy a mi interakcióinkhoz. Ezeket az új tartalmakat egy mesterséges intelligencia fogja biztosítani a Facebook számára.


A Messenger is jobban előtérbe kerül


Ismerős az érzés, hogy felbukkan egy érdekes videó és azonnal küldöd az ismerősödnek, barátnődnek, férjednek? Ez mostantól még egyszerűbb lesz, derül ki a cikkből. A Messenger újra fontos szerepet kap majd a Facebookon belül.


Megváltozik a Főoldal


A későbbiekben találkozhatunk majd sztorikkal, Reels videókkal és mindenféle tartalommal, amit a mesterséges intelligencia ajánl számunkra.Ezek érkezhetnek a Facebookból vagy akár az Instagramról is.


Sok előnye lesz a változtatásoknak, az egyik például, hogy tartalmaink még több felhasználóhoz jutnak majd el, azonban készüljünk fel rá, hogy jóval több rövid videóra lesz szükségünk a jövőben.


Forrás:


kozossegikalandozasok.hu
theverge.com

Megosztás

További bejegyzések